Rolstoelvaardigheidstraining voor mensen uit Midden-Limburg, Westelijke Mijnstreek en Parkstad

 © Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg

Sittard
Silke van Deelen

Iedereen Kan Sporten Westelijke Mijnstreek, Parkstad en Midden-Limburg houden een rolstoelvaardigheidstraining voor mensen die gebruikmaken van een handbewogen rolstoel, eventueel met ondersteuning van e-wheels.

De training wordt verzorgd door het Wheelchair Skills Team van KJ Projects. In vier lessen leren de deelnemers wat ze allemaal met hun rolstoel kunnen. Ze gaan aan de slag met basisvaardigheden zoals balanceren, de wheelie en stoepjes en hellingen op- en afrijden. De eerste twee lessen vinden plaats in een gymzaal, waar een parcours is uitgezet. De laatste twee lessen zijn buiten, bijvoorbeeld in een parkje of winkelcentrum, waar de geleerde vaardigheden toegepast worden.

De kosten zijn 20 euro voor mensen uit Midden-Limburg, Westelijke-Mijnstreek en Parkstad en 80 euro voor mensen buiten deze regio’s. De lessen vinden plaats op dinsdag 13 september, 27 september, 11 oktober en 1 november van 13.00 tot 15.00 uur in de regio Sittard-Geleen/Beek/Stein.

Aanmelden kan hier.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten