Iedere laatste donderdag van de maand opent het Repair Café in Sint Odiliënberg

Foto ter illustratie. © ING Image

Sint Odiliënberg
Silke van Deelen

Seniorenvereniging St. Odiliënberg houdt weer een Repair Café op donderdag 30 juni. „Wij willen spullen langer bruikbaar maken, zodat ze niet weggegooid hoeven te worden.”

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Daarnaast wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en meestal heel makkelijk. Vaak blijken eenvoudige mankementen de hele werking van het apparaat te verstoren. Grote kans dat de handige heren van het Repair Café het kunnen repareren. Daarnaast beschikt het Café over twee dames die handig zijn met naaimachine, naald en draad. Dus ook mensen die iets te verstellen, herstellen of te vermaken hebben, zijn welkom.

Iedereen is welkom om kapotte spulletjes als huishoudelijke apparaten, huisraad of speelgoed een langer leven te geven. Het repareren is helemaal gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de ‘reparatiepot’ wordt op prijs gesteld. Het Repair Café is voor iedereen geopend, voor alle leeftijden en voor alle mensen uit Roerdalen. Ook voor alleen een gezellig praatje.

Elke laatste donderdag van de maand is er een inloopmiddag, van 13.30 tot 16.00 uur in de Roerparel.

Meest gelezen

Roerdalen

Gemeenteberichten