Afferden viert opening nieuwe Alverman met feestweekend

Foto van negen maanden geleden, inmiddels is de nieuwe Alverman klaar voor gebruik. 

Foto van negen maanden geleden, inmiddels is de nieuwe Alverman klaar voor gebruik. © Stefan Koopmans

Afferden -

De multifunctionele zaal van De Alverman in Afferden is klaar. De nieuwe accommodatie wordt van 1 tot 3 juli ingewijd met een feestweekend.

Marcel van Lier

Door deze uitbreiding beschikt het dorp voortaan over een volwaardig centrum voor sociale, culturele en sportieve activiteiten. Alverman 2.0 wordt vrijdag 1 juli geopend met de onthulling van het kunstwerk ‘de Ziel van Iedershuus’ en een receptie. Daarna volgt een optreden van de Emulegro’s.

Op 2 juli vindt een verenigingsdag plaats met onder meer een sportieve friends & familyrun en een dorpsquiz, waarvoor teams zich nog tot 28 juni kunnen aanmelden via dorpskwis@alverman.nl.

De slotdag begint met een wandeltocht. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 2,5 en 5 kilometer. Starten kan tussen 9.00 en 10.00 uur op het sportpark, inschrijven is niet nodig. Aansluitend staan vanaf 11.00 uur de tafels gedekt voor een dorpsbrunch met muziek van fanfare Helpt Elkander. ’s Middags staat nog een walking football-toernooi op het programma.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Bergen

Gemeenteberichten