Theatervoorstelling over positief coachen ook voor ouders van jonge sporters

 

 © Stichting Positief Coachen

Grubbenvorst -

Werken aan een positief sportklimaat. Daarover gaat de theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo’ die donderdag 7 juli in Grubbenvorst wordt opgevoerd voor jeugdtrainers maar ook ouders van sportende kinderen uit Horst aan de Maas.

Marcel van Lier

Betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor trainer en coach. Het zijn stuk voor stuk actuele thema’s in de sport die met veel humor aan de kaak worden gesteld in deze productie van de stichting Positief Coachen. De voorstelling is deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in deze regio te zien was. Grubbenvorst Verenigt, het samenwerkingsverband van verenigingen in het Maasdorp, organiseert de bijeenkomst in de theaterzaal van De Baersdonck en nodigt jeugdkaderleden van sportclubs en ouders uit de hele gemeente uit om aanwezig te zijn.

De voorstelling is gratis toegankelijk en duurt van 19.30 tot 20.45 uur. Aanmelden kan via de website. Daar is ook een trailer te bekijken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Horst aan de Maas

Gemeenteberichten