Volta Limburg en dochterbedrijven starten met nieuwbouw in Echt

 

 © Getty Images

Echt -

Volta Limburg en haar dochterbedrijven hebben het doel om begin 2024 een nieuw pand op bedrijvenpark Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) te Echt in gebruik te nemen. Directeur Marcel Michiels ondertekende maandag 27 juni de vereiste stukken. Tot die tijd blijft Volta nog gevestigd op de huidige locatie in Schinnen.

Redactie WijLimburg

Marcel Michiels reageert op het nieuws: „Eindelijk hebben wij de gewenste zichtlocatie gevonden, precies in het midden van de provincie. Deze stap maakt het mogelijk om in particuliere, woningcorporatie en MKB marktsegmenten een nog prominentere rol in de energietransitie te gaan vervullen. Het dichter bij elkaar brengen van onze bedrijven en activiteiten leidt tot meer synergievoordelen en groeikansen.”

In het nieuwe kantoor van de Volta Limburg Groep is straks plek voor onder andere een showroom, een ontwikkel-, test- en demonstratieruimte en een opleidingscentrum. Het voorlopige ontwerp voor de nieuwbouw is gemaakt door architectenbureau Dreessen-Willemse uit Heerlen en zij zijn ook verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp. Weerts Group zal als ontwikkelaar van en investeerder in het nieuwbouwplan optreden.

Onder de Volta Limburg Groep vallen meerdere bedrijven: Volta Limburg, Volta Solar BV&VOF, Fraku en Willems Klimaat- en Koudetechniek.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Ander Nieuws