HandBaL Venlo trekt middenopbouwster Kruijswijk van Quintus aan

Lisanne Kruijswijk in actie bij haar voormalige club HV Quintus 

Lisanne Kruijswijk in actie bij haar voormalige club HV Quintus © Paul Vis Sr.

Venlo -

Landskampioen Cabooter HandbaL Venlo heeft zich versterkt met middenopbouwster Lisanne Kruijswijk. Ze komt over van eredivisionist Quintus uit het Zuid-Hollandse Kwintsheul.

Redactie

Kruijswijk (21 jaar) speelt al sinds haar twaalfde voor Quintus, met uitzondering van een seizoen in de tweede Bundesliga in Duitsland. Ze speelde daar voor Fuchse Berlin.

Kruijswijk: „Ik heb super veel zin om mezelf door te ontwikkelen bij Cabooter HandbaL Venlo en een completere speelster te worden. Voorlopig zit ik in Nederland helemaal op mijn plek en hoef ik nog niet terug naar het buitenland.”

Met de komst van Kruijswijk lijkt Venlo het vertrek van spelverdeelster Lianne van Sleeuwen naar de Zweedse competitie op te hebben gevangen.

Lees ook: Landstitel van HandbaL Venlo is die van de ervaring en de volharding: ‘Drie jaar voor getraind, maar hij is het absoluut waard

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws