Duofiets en rolstoelfiets te huur in Roerdalen

Herkenbosch / Sint Odiliënberg
Silke van Deelen

Ook wanneer iemand niet zelfstandig kan fietsen of gebruikmaakt van een rolstoel, kun je als inwoner van de gemeente Roerdalen op pad met de duofiets of de rolstoelfiets.

Een duofiets is een fiets met drie wielen en twee zitplaatsen. De twee personen zitten gezellig naast elkaar en kunnen dus makkelijk met elkaar praten. Eén persoon stuurt en ze kunnen allebei fietsen, maar dat hoeft niet. De duofiets heeft een elektromotor/trapondersteuning.

Een rolstoelfiets is een combinatie van een fiets en een rolstoel. De rolstoel staat op een plateau voor op de fiets. De fietser kan met elektrische trapondersteuning vlot en zonder al te veel inspanning fietsen.

Duofietsen zijn voor 5 euro te huur bij wooncentrum Bosscherhof in Herkenbosch en bij woonzorgcentrum Bergh in St. Odiliënberg. De rolstoelfiets is alleen beschikbaar bij het woonzorgcentrum Bergh.

Reserveren kan via tel. 077-3559555.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Roerdalen

Gemeenteberichten