Openingsweekend van BMV Spaubeek boordevol activiteiten

 © ING Image

Spaubeek -

In het weekend van 8 tot en met 10 juli vindt het openingsweekend van de BMV Spaubeek plaats, met een programma voor jong en oud waaraan alle verenigingen en gebruikers deelnemen.

Silke van Deelen

Zo is er op vrijdag 8 juli een Kids-day van het Kind Centrum Eigenwijs met van 09.00 tot 15.00 uur workshops, springkussens en een avonturenbus. ‘s Avonds is het Buuttesjpas in Sjpaubik met de top vier van de buuttekampioenschappen: Conny Bruynaers, Fer Naus, Maikel Sonnemans en Helga Cornelissen (buuttekampioen 2022). En aansluitend Beppie Kraft en DJ Fiasco. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Tickets kosten 10 euro.

Lees meer: Krijgt straks iedere Beekse kern een nieuwe maatschappelijke voorziening?

De open dag van de BMV wordt zaterdag 9 juli gehouden. Er zijn dan doorlopend rondleidingen door het hele gebouw, een vrijmarkt voor kinderen en diverse clinics van 10.00 tot 16.00 uur. Denk aan voetbal, buksschieten voor volwassenen, reanimeren en lotus, judo en nunchaku, een demonstratie bridge, marshmallows roosteren, tafelvoetbal, een open repetitie van jeugdorkest fanfare, de ontdekkingsclinic meten = weten en jeu de boules. Deelname aan deze Open BMV Dag is gratis. ‘s Avonds om 19.00 uur is de officiële opening van het gebouw en zijn er vanaf 20.00 uur optredens van Anderkovver en DJ Fiasco. Kaarten kosten 10 euro.

Lees meer: Rob Schwillens plantte het zaadje voor Spaubeeks fonkelnieuwe BMV en mag hem nu als wethouder openen

Drumband fanfare St. Caecilia Spaubeek zal zondag 10 juli vanaf 11.00 uur optreden, gevolgd door een lunchbuffet van 12.00 tot 14.00 uur, waarna de fanfare met een concert de middag afsluit.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten