Fast vindt in Belfeldse Shanou van Hameren tweede libero

 © Getty Images

Gennep / Belfeld -

Volleybalclub ARBO Rotterdam/Fast heeft Shanou van Hameren (21) aangetrokken. De libero uit Belfeld komt over van Ledub uit Budel.

Tim Cox

Van Hameren maakt daarmee de overstap van de topdivisie naar de eredivisie. De libero trainde al enkele weken mee met Fast. Eerder kondigde Fast ook al de komst van libero Fenne Lommen uit Broekhuizenvorst aan. Daarnaast spelen ook Stephanie van Dijck en Bregje van den Heuvel komend seizoen voor de club uit Gennep en Sint Anthonis. De selectie van de trainers Ziemba en Kailola komt daarmee op elf speelsters.

Lees ook: Fenne Lommen uit Broekhuizenvorst nieuwe libero bij Fast

Naast de komst van Van Hameren voegt de eredivisionist Hans Steenis toe aan de trainersstaf. Steenis, die ook trainer is bij de mannen van het Helmondse Polaris en in het verleden bij Nashua Geldrop in de Eredivisie speelde, is de derde trainer.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten