Schuurs uitgeschakeld op Wimbledon na twee verliespartijen op één dag

Demi Schuurs. 

Demi Schuurs. © Getty Images

Londen -

Demi Schuurs is uitgespeeld op het grandslamtoernooi van Wimbledon. De Limburgse verloor zaterdag eerst met Arianne Hartono in het damesdubbel en werd ’s avonds met Ariel Berhar uitgeschakeld in het gemengd dubbel.

Redactie

Demi Schuurs en haar Nederlandse dubbelpartner Arianne Hartono werden in de tweede ronde met 6-2 7-6 (5) verslagen door Ljoedmyla Kitsjenok uit Oekraïne en de Letse Jelena Ostapenko. Kitsjenok en Ostapenko zijn als vierde geplaatst in Londen. Schuurs en Hartono vormden pas voor het eerst een koppel op een grandslamtoernooi.

Later op de zaterdag ging Schuurs er met de Uruguayaan Ariel Behar in de eerste ronde van het mixtoernooi in twee sets vanaf tegen het duo Gabriela Dabrowski en John Peers: 6-3 6-4. De dubbelspecialiste is daardoor uitgespeeld op het grastoernooi in Londen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws