Tweede gewapende overval in Outlet Roermond in korte tijd: dader vlucht met geldkoffer

 © Orange Media

Roermond -

Een man heeft vrijdagavond een gewapende overval gepleegd op een winkelmedewerker van het Outlet Center in Roermond. Dit is al de tweede overval in korte tijd in de Designer Outlet.

Redactie

Onder bedreiging van een steekwapen werd rond 22.30 uur de geldkoffer van de medewerker afhandig gemaakt.

Lees ook: Gewapende overval op kledingwinkel in Designer Outlet Roermond

Het gaat om een man met een getinte huid en een lengte van ongeveer 1,75 meter. Hij heeft een stevig postuur, is in het donker gekleed en draagt schoenen met witte zool. De politie zoekt getuigen.

Themabijeenkomst

Directeur Rudolf van Gompel van de Designer Outlet wil nog niks kwijt over de overval, omdat het onderzoek van de politie nog loopt. Na de eerste overval die eind juni werd gepleegd, is de beveiliging aangescherpt, laat Van Gompel weten. Ook is er afgelopen week een themabijeenkomst geweest voor alle storemanagers over hoe je veiligheid beter kunt garanderen. De politie gaf toen op verzoek van de outlet tekst en uitleg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Roermond
  1. De artikels worden geladen...

Gemeenteberichten