Mosaqua Gulpen decor van tweede editie Ironkids Triathlon

 © Mosaqua Gulpen

Gulpen -

Zwembad Mosaqua Gulpen en de Nederlandse Triathlonbond houden vrijdag 23 september voor de tweede keer de Ironkids Triathlon.

Redactie

De wedstrijd is bedoeld voor kinderen van zes tot vijftien jaar. Zij gaan zwemmen in het buitenbad en fietsen en rennen in de directe omgeving van het complex. Dit jaar is de run uitgebreid met een Swim-Run voor leerlingen van het Sophianum, laat de organisatie weten.

Lees ook: Gulpen-Wittem bij Mosaqua weer baas in eigen huis

De scholieren zullen eerst honderdvijftig meter zwemmen en daarna anderhalve kilometer hardlopen. Sophianum doneert één euro per leerling aan het Ronald McDonald Huis in Maastricht.

Programma

De dag begint om 10.45 uur met de wedstrijd voor Sophianumleerlingen. Daarna gaat het pas om 17.00 uur verder met de Ironkids Triathlon. Zes- en zevenjarigen komen het eerst in actie. Kinderen van acht en negen jaar starten om 17.20 uur, jongens en meisjes van tien en elf om 17.50 uur en deelnemers van twaalf en dertien jaar beginnen om 18.30 uur aan hun wedstrijd. De laatste groep, met sporters in de leeftijd van veertien en vijftien jaar, begint om 19.20 uur.

Inschrijven kan tot uiterlijk 19 september via deze link.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Van onze partners

Gulpen-Wittem

Gemeenteberichten