Politie vraagt in meerdere talen aandacht voor gewelddadige overval in Helenaveen waarbij bewoner (47) om het leven kwam

 © Politie

Helenaveen -

De politie vraagt in meerdere talen aandacht voor een zeer gewelddadige woningoverval in Helenaveen. Het slachtoffer, een 47-jarige man, overleed een week na de overval aan zijn verwondingen.

Redactie

In een woning aan de Lagebrugweg in Helenaveen werd maandag 11 juli rond 08.00 uur een zwaargewonde man aangetroffen. Het bleek te gaan om de 47-jarige bewoner. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij zondag 17 juli aan zijn verwondingen.

De politie heeft een groot team op de zaak gezet om de toedracht te achterhalen en de verdachte(n) op te sporen, maar veel vragen blijven vooralsnog onbeantwoord. Vrijdag vraagt de recherche in meerdere talen aandacht voor de zaak. De politie komt graag in contact met mensen die tussen zondag 10 juli (19.00 uur) en maandagochtend 11 juli (08.00 uur) in de buurt van de Lagebrugweg waren en mensen die in deze tijdsperiode in de omgeving waren van het nabij gevestigde Esso-tankstation.

 © Politie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten