Steekpartij in centrum Roermond: één gewonde

 

 © Track’88

Roermond -

Bij een steekpartij in het centrum van Roermond is donderdagavond een man gewond geraakt. Later op de avond is een man aangehouden.

Redactie

Het slachtoffer werd rond kwart voor tien op de Veldstraat met een nog onbekend voorwerp gestoken. De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

 

 © De Limburger

Aanhouding

De verdachte sloeg na het steekincident op de vlucht. Via Burgernet riep de politie op naar hem uit te kijken. Later op de avond kon op het Munsterplein een aanhouding worden verricht.

Plek van arrestatie. 

Plek van arrestatie. © De Limburger

De Veldstraat is ruim afgezet. Het incident trekt veel bekijks. De politie is op zoek naar getuigen om een duidelijk en volledig beeld te krijgen van wat zich precies heeft afgespeeld.

 

 © De Limburger

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Roermond

Gemeenteberichten