Massale vechtpartij op terrein voor aanmeldcentrum Ter Apel

 © Van Oost Media/De Telegraaf

Tientallen mensen zijn zaterdagmiddag betrokken geraakt bij een massale vechtpartij op het plein voor het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel.

Redactie

Daarbij zijn meerdere betrokkenen lichtgewond geraakt en moest een persoon met een steekwond naar het ziekenhuis worden gebracht, aldus de politie.

De vechtpartij ontstond rond 17.15 uur en leidde tot grote inzet van politie, ambulances en de inzet van een mobiel medisch team. De vechtpartij vond plaats buiten de hekken van het aanmeldcentrum aan de Ter Apelervenen.

Volgens de politie zijn nog geen aanhoudingen verricht en wordt onderzoek gedaan naar de aanleiding van het incident en naar verdachten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws