Taalcafé in Meijel en Reuver voor mensen uit Oekraïne

 © ING Image.

Meijel -

Speciaal voor iedereen die uit Oekraïne naar Nederland is gekomen worden er door bibliotheek Maas en Peel taalcafés georganiseerd.

Het taalcafé in Meijel vindt plaats op maandag 15 augustus, maandag 22 augustus en maandag 29 augustus van 18.45 uur tot 19.45 uur. Het taalcafé in Reuver vindt plaats op woensdag 27 augustus van 10.00 uur tot 10.45 uur.

Taalvrijwilligers

Tijdens het taalcafé komen mensen samen om te praten. Meestal wordt er één gespreksonderwerp gekozen. Deelnemers krijgen hulp van taalvrijwilligers. Ze leren niet alleen veel over de Nederlandse taal, ook wordt er kennis gemaakt elkaars cultuur en gebruiken.

Deelname aan het taalcafé is gratis. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Hilde Stoffels via telefoonnummer 06-34457952 of per e-mail.

Lees ook: Russische militair expert speelt open kaart: ‘De toestand aan het front wordt dramatisch’

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten