Gratis opera-avond Castello Classico met Lien Haegeman, Claudia Couwenberg en Ivo van der Bijl

Tenor Ivo van der Bijl. © Organisatie Castello Classico

Elsloo -

In het park en de weides van kasteel Elsloo vindt zondag 14 augustus voor de vijfde keer operaconcert Castello Classico plaats.

Redactie

De muzikale avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk, al wordt een vrije gave op prijs gesteld. Bezoekers kunnen al vanaf 18.30 uur op het terrein terecht. Het programma omvat optredens van mezzosopraan Lien Haegeman, sopraan Claudia Couwenberg en tenor Ivo van der Bijl. Zij worden op piano begeleid door Robert Weirauch.

Lees ook: Vijf concerten die je niet mag missen op het Orlando Festival

„Met medewerking van Het Limburgs Landschap, kasteel Elsloo en enkele plaatselijke ondernemers is er een nieuwe traditie ontstaan: midden in de zomer een prachtig concert in een betoverende omgeving”, stelt de organisatie.

Bezoekers staat volgens de initiatiefnemers een ‘avond klassieke zang met de mooiste aria’s, ontroerende liederen en pianoklanken’ te wachten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Stein

Gemeenteberichten