Sef Vergoossen als adviseur van de Raad van Commissarissen terug bij Roda JC

Sef Vergoossen. © ERMINDO ARMINO

Sef Vergoossen gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van Roda JC Kerkrade adviseren op het gebied van voetbaltechnische zaken.

Emil Visser

Vergoossen was in het verleden (1998-2001) hoofdtrainer bij Roda JC. Ook was hij trainer bij onder meer VVV, MVV, KRC Genk, Al Jazira, Nagoya Grampus Eight, PSV en de KNVB.

Met Sef Vergoossen als adviseur bij de RvC wordt de vacante portefeuille Voetbaltechnische zaken hiermee ingevuld.

Ervaring

Voorzitter Raad van Commissarissen Joop Janssen: „Met Sef Vergoossen halen we veel betaald voetbal ervaring binnen. Daarnaast kent Sef de club goed. In de afgelopen maanden is regelmatig contact geweest met Sef en andere kandidaten. Wij zijn verheugd dat Sef Vergoossen de RvC gaat adviseren.”

Vertrouwen

Sef Vergoossen laat weten dat hij in recente gesprekken met de club ik veel vertrouwen gekregen in het pad dat de club twee jaar geleden is ingeslagen. „Ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje bij te dragen aan de club waar ik zoveel mooie herinneringen aan heb.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws