Verkeersruzie loopt uit de hand in Maastricht: man aangehouden voor poging tot doodslag, zware mishandeling

MAASTRICHT -

Een bedrijfsauto schepte zaterdagmiddag in Maastricht een motorscooter. De bestuurder ervan liep volgens de politie „behoorlijk letsel” op. Na de aanrijding werd er gevochten en geslagen tussen beide betrokkenen. Een van de mannen is aangehouden.

onze verslaggever

De politie kreeg om 16.15 uur een melding over een uit de hand gelopen verkeersruzie op de Keurmeestersdreef in de Maastrichtse wijk Belfort. Na de botsing ontstond een vechtpartij tussen de chauffeur van de bedrijfsauto en de gewonde bestuurder van de motorscooter.

„Het slachtoffer werd door de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Tegen de verdachte werd later in de avond aangifte gedaan van poging tot doodslag en zware mishandeling”, laat het basisteam Maastricht van de politie op Facebook weten.

De zaak wordt onderzocht door de recherche. Nadere gegevens zijn niet bekendgemaakt. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Van onze partners

Gemeenteberichten