Tweede slachtoffer steekpartij Wijlre ook overleden

 © Track’88

Wijlre -

De 29-jarige man die maandagochtend zwaargewond raakte door een steekincident in Wijlre is dinsdag aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.

Redactie

Een 25-jarige man overleed maandag ter plekke aan zijn verwondingen na de steekpartij in een woning aan de Valkenburgerweg in Wijlre. De politie arresteerde al meteen een 31-jarige man op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij.

Rond 05.15 uur kreeg de politie een melding van een conflict in een appartementencomplex, waarbij gestoken was. Hulpdiensten troffen twee gewonde mannen aan, van wie er één ter plekke overleed. Verdere informatie over de slachtoffers en de verdachte is niet bekendgemaakt.

Lees ook: Dodelijke steekpartij in pand waar arbeidsmigranten verblijven in Wijlre: ‘Een diep triest exces’

De politie is nog bezig met het onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld in het pand. Getuigen wordt verzocht zich te melden.

Man overleden door steekincident in Wijlre. © Track’88

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Van onze partners

Gulpen-Wittem
  1. De artikels worden geladen...

Gemeenteberichten