Door brandweer doodverklaarde man toch nog succesvol gereanimeerd door ambulancepersoneel in Duitse grensregio

 © Track’88

Ambulancemedewerkers hebben woensdagochtend met succes een man gereanimeerd na een brand in een camper in Grefrath, vlak over de Duitse grens bij Venlo. Brandweerlieden hadden het slachtoffer al doodverklaard.

Redactie

De brand in de camper brak rond twintig over acht uit. Omstanders alarmeerden de hulpdiensten en redden de bewoner. Eenmaal buiten zakte de man echter in elkaar. Omdat er geen hartslag meer werd gevoeld, verklaarden brandweerlieden het slachtoffer dood.

Ambulancemedewerkers lieten het er echter niet bij zitten en startten meteen met een reanimatie. Én met succes, na vijf minuten was er wonderwel toch weer een hartslag. De man is uiteindelijk overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft het vuur geblust. De camper en de persoonlijke bezittingen van de bewoner raakten ernstig beschadigd. Hoe de brand kon ontstaan, wordt nog onderzocht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws