Van Gerwen strandt al vroeg in Nieuw-Zeeland

Michael van Gerwen. © ANP/HH

Michael van Gerwen is gestrand in de kwartfinales van de New Zealand Darts Masters. Hij was niet opgewassen tegen Jonny Clayton uit Wales: 3-6.

Redactie

Van Gerwen kwam met 1-4 achter en slaagde er vervolgens niet meer in om terug te komen. Van Gerwen won twee weken geleden in Australië de Queensland Darts Masters. Een week later was hij in de eerste ronde van New South Wales Darts Masters niet opgewassen tegen de Australiër Simon Whitlock.

Van Gerwen stak de hand in eigen boezem na zijn uitschakeling. „Een frustrerend einde van de World Series, maar dat kan ik mezelf alleen maar verwijten. Ik miste te veel dubbels in het begin van de wedstrijd. Goed gedaan Jonny Clay en veel succes in de halve finale. Het is tijd om aan thuis te denken en mijn familie te zien. Bedankt aan Australië en Nieuw-Zeeland.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws