Giel Beelen stopt in 2023 na 25 jaar tijdelijk met radiomaken

 © ANP/HH

Giel Beelen stopt volgend jaar tijdelijk met radio maken. De dj laat maandag op Instagram weten dat hij in plaats daarvan „de wereld gaat rondreizen en helemaal in het nu gaat leven”. Zijn werkgever BNNVARA bevestigt dat Beelen inderdaad in 2023 stopt bij NPO Radio 2.

Redactie

„IK STOP ERMEE”, begint Beelen zijn verhaal: „Samen met mijn grote liefde @floorjoustra ga ik in 2023 de wereld rondreizen en helemaal in het nu leven. Ontzettend spannend en we hebben er onwijs veel zin in”, laat hij weten. Het contract van Beelen bij NPO Radio 2 liep tot in 2023 door, maar de dj heeft het einde ervan in overleg vervroegd. „Ik dank @omroepbnnvara en de @npo.nl dat ze mij het vertrouwen hebben gegeven dat we in de toekomst vast nog mooie dingen gaan maken…maar volgend jaar dus ff niet.”

Wat de 45-jarige dj volgend jaar gaat doen is nog niet bekend. „We laten ons inspireren, meevoeren en raken. We gaan het leven ervaren en nemen je mee.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ander Nieuws