Studieavond met spreker Peter Pellemans over de bouw van een derde Tempel

 © Peter Pellemans

Maasbracht
Silke van Deelen

Christenen voor Israël houdt op donderdag 15 september een studieavond met spreker Peter Pellemans in Maasbracht over ‘Psalm 83. Gods bescherming voor Israël in oorlogstijd’

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren gediend in een gemeente in Weert. Hij is onder meer ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots die de joodse wortels van het Christelijke geloof behandelt.

In deze lezing gaat Peter in op de bouw van een derde Tempel en denkt met de aanwezigen na over wat de Bijbel hierover zegt. Belangrijk deze avond is de tekst in Ezechiël 43:4: “En de heerlijkheid van de HEERE kwam het huis (De derde Tempel) binnen via de poort die op het oosten uitzag.”

De bijeenkomst vindt vanaf 20.00 uur plaats in Zalencentrum de Spil, Suikerdoossingel 55-57 in Maasbracht. De toegang is gratis.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten