Staande ovatie voor Linda de Mol bij terugkeer in Miljoenenjacht

Archiefbeeld van presentatrice Linda de Mol bij de opnamen van de Postcode Loterij Miljoenenjacht. © ANP / ANP Kippa

Presentatrice Linda de Mol heeft bij haar terugkeer in het tv-programma Miljoenenjacht (SBS6) een staande ovatie gekregen van het publiek. De Mol verscheen zondagavond voor het eerst weer op de Nederlandse tv na meer dan een half jaar.

Redactie

Ze besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen, nadat naar buiten was gekomen dat haar partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma The Voice of Holland. De bandleider erkende dat hij „relaties van seksuele aard” had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Daarop besloot Linda haar relatie met hem te beëindigen. Linda schortte niet alleen haar tv-taken op, maar stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA.

Het applaus maakte de 58-jarige De Mol emotioneel. „Ik dacht: ik ga niet volschieten. Dat is niet gelukt. Wat ontzettend lief.” Dankzij de steun en lieve berichtjes „van een hele hoop van u thuis kan ik oprecht zeggen dat ik heel veel zin heb in dit gloednieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht”, zei ze verder. Daarna ging ze over tot de orde van de dag.

Lees ook: Linda de Mol terug op tv: ‘Bij ieder ander zou ik denken, wat een rotwijf. Maar je kan niet anders dan van haar houden’

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws