Wegafsluitingen in en om Banholt tijdens fietswedstrijd Specialized Gravel Series

 © ING Image

Banholt -

In verband met de organisatie van de Specialized Gravel Series Limburg in Banholt zijn zaterdag 10 september tussen 09.00 en 16.30 uur in de omgeving diverse verkeersmaatregelen van kracht.

Redactie

De gemeente Eijsden-Margraten laat weten dat de Bredeweg ter hoogte van het Loverixplein wordt afgesloten. Verkeer richting Reijmerstok wordt via Terlinden omgeleid (volg borden met daarop een B, red.). De Groeneweg/Bredeweg gaat vanaf de Rijksweg (kruispunt Reijmerstok) op slot. „Bewoners tussen Banholt en Reijmerstok kunnen hun huis verlaten en weer bereiken via Reijmerstok”, meldt de woordvoerder.

Lees ook: Werkzaamheden aan mountainbikeroutes in Margraten

De Bergstraat wordt vanaf de Thelen Haagweg afgesloten. Verkeer richting Margraten kan de omleidingsroute met de letter ‘B’ volgen of via Banholtergrubbe en Herkenrade rijden. Verder gaan de weg naar Banholt (vanaf Bruisterbosch), de Molenweg en alle veldwegen tussen Terlinden, Bruisterbosch en Herkenrade dicht. Er worden verkeersregelaars ingezet om één en ander in goede banen te leiden.

Kijk voor meer info op gravel-limburg.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten