Gratis mountainbikeclinics voor jeugd Eijsden-Margraten

 © ING Image

Eijsden -

Jeugd aan Zet houdt woensdagen 14 en 28 september gratis mountainbikeclinics op het nieuwe bikepark in Eijsden.

Redactie

De activiteiten worden verzorgd door Siosport en Pol Peerboom. Deelname staat open voor jeugd uit de gemeente Eijsden-Margraten. „Als je geen mountainbike en/of helm hebt, kunnen wij dat voor je regelen. Vermeld dat bij je aanmelding”, laat de organisatie weten. Het dragen van een helm is verplicht. Het betreden van het park gebeurt bovendien op eigen risico.

Lees ook: Bart Brentjens: ‘Door die nare beenmergontsteking in de brugklas stopte ik met voetbal en stapte ik op de fiets’

Beginners trappen het programma af. Hun clinics duren van 15.30 tot 16.00 uur. Kinderen die al eens op een mountainbike gereden hebben, zijn van 16.00 tot 16.45 uur aan de beurt, gevolgd door de gevorderden (16.45 tot 17.30 uur).

Aanmelden kan tot 12 september door een mailtje te sturen naar jeugdaanzet@eijsden-margraten.nl. Vermeld daarbij naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten