Informatieavond Wonen Kelpen-Oler over toekomstplannen voor het dorp

Foto ter illustratie. © ING Image

Kelpen-Oler -

Stichting Wonen Kelpen-Oler houdt maandag 12 september om 19.30 uur in het parochiezaaltje bij de kerk een bijeenkomst over de plannen omtrent wonen en leefbaarheid in het dorp.

Redactie

Het is de bedoeling die avond het laatste conceptplan met betrekking tot deze thema’s aan het publiek te presenteren. „Tijdens de diverse bijeenkomsten hebben we feedback opgehaald en zo goed mogelijk proberen te verwerken. Om dit plan op hoofdlijnen af te ronden, gaan we graag nog één avond actief aan de slag”, schrijft de woningstichting.

Lees ook: Gemeente Leudal stemt in met verhuizing basisschool Kelpen-Oler naar andere onderwijsstichting

Het gaat volgens de organisatie nog niet over bouwen of verbouwen, maar over hoe Kelpen-Oler er in de toekomst uit moet gaan zien. De avond duurt naar verluidt maximaal twee uur.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar wonen@kelpen-oler.nl. Vermeld in de mail met hoeveel personen de bijeenkomst wordt bezocht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten