Alweer raak in Sittard: inwoners winnen samen 450.000 euro bij de Postcode Loterij

 © Jurgen Jacob Lodder

Sittard -

Inwoners van Sittard zijn opnieuw in de prijzen gevallen in de Postcode Loterij. De PostcodeStraatprijs is gevallen in de Jupiterstraat.

Redactie

Veertien winnaars met de postcode 6133WP zijn vrijdag verrast met de cheques door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld samen met Koffietijd-presentatrice Vivian Slingerland. Vier deelnemers wonnen elk 50.000 euro en tien deelnemers 25.000 euro.

Jos en Anja zijn de gelukkige winnaars van 25.000 euro en een nieuwe auto. Ze reageren verrast: „Geweldig. Ik ben net met pensioen gegaan en we hebben een camper gekocht. Dit kunnen we goed gebruiken.”

Jos en Anja wonnen 25.000 euro en een nieuwe auto. © Jurgen Jacob Lodder

Ine neemt een cheque van 25.000 euro in ontvangst: „Wat een verrassing. Mijn oude telefoon doet het niet goed meer en nu kan ik een nieuwe kopen. Verder wil ik graag een airconditioner op de slaapkamer laten installeren.”

Ine neemt een cheque van 25.000 euro in ontvangst. © Jurgen Jacob Lodder

Paul speelt mee met twee loten en wint 50.000 euro: „Aan mijn huis wil ik een en ander verbouwen en daar kan ik het geld heel goed voor gebruiken.”

Het is nog geen jaar geleden dat inwoners van de Margrietlaan in Sittard royaal in de prijzen vielen in de Postcode Loterij. Deelnemende bewoners mochten toen een kwart miljoen euro verdelen. Zes jaar geleden nog werd een reeks inwoners van de Heinseweg, aan de rand van de Sittardse binnenstad, op slag miljonair toen zij de zogeheten Kanjerprijs van in totaal bijna 22 miljoen in de wacht sleepten.

Lees ook: Opnieuw valt grote prijs Postcodeloterij in Sittard: laan in Stadspark wint kwart miljoen

Paul speelt mee met twee loten. © Jurgen Jacob Lodder

Meest gelezen

Sittard-Geleen

Gemeenteberichten