Kleeberg komend weekend decor van eerste UCI-cross van het seizoen

 © ANP

Mechelen -

Zaterdag 17 en zondag 18 september staat in buurtschap Kleeberg bij Mechelen de eerste UCI-cross van het seizoen op de kalender: de Kleebergcross.

Redactie

Zaterdag is het Heuvelland het domein van jongelingen en amateurs. De nieuwelingen (jongens) komen om 11.00 uur als eerste in actie, gevolgd door de junioren (12.15 uur), dames elite (13.45 uur) en heren elite (15.15 uur.

Op zondag trappen de nieuwelingen (meisjes) om 10.00 uur het programma af. Daarna (11.00 uur) verschijnen de amateurs (mannen) aan de start. De masters (12.15 uur) en dames in de categorieën elite, belofte, prof-B, sportklasse amateur en junior (13.45 uur) maken het ‘voorprogramma‘ voor de A-profs compleet. Die strijden vanaf 15.15 uur samen met beloften, elite en B-profs om de eer.

Verkeersmaatregelen

Om het evenement in goede banen te leiden zijn enkele verkeersmaatregelen van kracht. In de Hilleshagerweg, Commandeurstraat, Bommerigerweg (tot Hurpescherweg) en Hurpescherweg geldt beide dagen van 07.00 tot 18.00 uur een parkeerverbod. De Bommerigerweg (tot Hurpescherweg) en Hurpescherweg worden tijdelijk ingesteld als eenrichtingsweg.

Meest gelezen

Van onze partners

Gulpen-Wittem

Gemeenteberichten