Negenentwintig Maastrichtse verenigingen doen mee aan Grote Clubactie

24 september start de jaarlijkse Grote Clubactie. © Grote Clubactie

Maastricht -

De vijftigste editie van de Grote Clubactie gaat van start op zaterdag 24 september. In de gemeente Maastricht doen daar in totaal negenentwintig verenigingen aan mee.

Redactie

Het gaat om onder andere hockeyvereniging fanfare Concordia, VV Scharn, waterscouting Jan van Gent, badmintonclub Gronsveld, RKVV Willem I, harmonie Sint Petrus en Paulus, Jokers VC, biljartvereniging Onder Ons, VV Daalhof en fanfare Sint Servatius.

Loten zijn te verkrijgen bij leden van deze (en diverse andere, red.) verenigingen. Kopers maken onder meer kans op een hoofdprijs van honderdduizend euro, een Skoda Kamiq, waardebon ter waarde van tienduizend euro voor een nieuwe keuken en diverse andere prijzen.

„We zijn er trots op dat dit jaar opnieuw ruim 350.000 leden van verenigingen zich inzetten voor hun club om zo veel mogelijk loten te verkopen. Vorig jaar werd een recordopbrengst van 10,7 miljoen euro opgehaald, we hopen dit nieuwe record tijdens het jubileumjaar te verslaan, aldus Frank Molkenboer”, algemeen directeur van de Grote Clubactie.

Meest gelezen

Van onze partners

Maastricht

Gemeenteberichten