Roosterse speelt gelijk tegen concurrent Hoorn

 © Getty

Roosteren -

Een 4-4 gelijkspel is wat Roosterse BC zaterdag meenam uit Hoorn. De badmintonners uit Roosteren hadden de zege wel voor het grijpen.

Roel Heynen

Het leek erop of Roosterse een overwinning zou gaan boeken tegen concurrent Hoornse. De ploegen ontlopen zich qua niveau niet veel en toch kwam Roosterse met 4-0 voor. De mannen- en vrouwendubbel werden gewonnen. Daarna wonnen Nico Hermans en Lotte Geerts ook hun enkelspel relatief eenvoudig in twee sets.

In de tweede helft van het schema gingen de punten echter naar de thuisploeg. Dorien Lups en Sander Prenen verloren de singles. Ook de beide gemengd dubbelspelen gingen naar Hoornse BV, al was de mix van Prenen en Geerts in drie sets nog close. Na drie duels staat Roosterse nu zevende in de eredivisie met volgende week een dubbele thuiswedstrijd tegen Smashing (zaterdag) en VELO (zondag) voor de boeg.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws