Druk in treinen tussen Venlo en Roermond door ontsporen intercity

 © Track’88

Treinreizigers moeten zondagochtend op het traject tussen Venlo en Roermond rekening houden met volle treinen en mogelijk een langere reistijd.

Redactie

Dat komt door de ontsporing van het voorste deel van een intercity tussen Weert en Haelen in de nacht van zaterdag op zondag. Dat meldt de NS. De drukte in de treinen tussen Venlo en Roermond komt om dit traject wordt gebruikt als omreisroute.

Bij de ontsporing van de intercity, waarin zo’n 250 mensen zaten, raakte niemand gewond. Het treinverkeer tussen Weert en Roermond ligt erdoor momenteel wel plat. De NS verwacht dat het herstellen van de schade tot tenminste zondag 18.00 uur gaat duren. Door „capaciteitsproblemen” worden geen vervangende bussen ingezet, aldus de vervoerder.

Lees ook: Passagiers ontspoorde trein bij Weert: ‘We dachten echt even dat hij om zou vallen’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Leudal

Gemeenteberichten