Van Reuver tot Panningen: Bibliotheek Maas en Peel organiseert in alle vestigingen activiteiten tijdens Kinderboekenweek

 © Bibliotheek Maas en Peel.

Reuver/Panningen -

Bibliotheek Maas en Peel, met vestigingen in de gemeente Beesel en Peel en Maas, verzorgt verschillende activiteiten tijdens de Kinderboekenweek van woensdag 5 oktober tot en met zondag 16 oktober.

Het thema van de Kinderboekweek luidt ‘Gi-ga-groen’. Bibliotheek Maas en Peel heeft in of rondom iedere vestiging verschillende activiteiten.

,,We zijn trots dat we in samenwerking met veel professionals en organisaties uit de gemeente Beesel en de gemeente Peel en Maas een programma hebben met verschillende ‘Gi-ga-groene’ activiteiten”, vertelt Mirjam Ambaum van Bibliotheek Maas en Peel.

Voor kinderen in de leeftijd van twee tot en met vijf jaar staan de voorleesuurtjes in de maand oktober in het teken van natuur. Daarnaast is er op woensdag 12 oktober een voorleesuurtje in het stro bij ‘de Tuinen van hier’ in Meijel.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Bibliotheek Maas en Peel.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten