Video: Gewonde bij schietincident in woonwijk Sittard, drie arrestaties

Gewonde bij schietpartij in woonwijk Sittard, veel hulpdiensten aanwezig. © Orange Media

Aan de Geleenderweg in Sittard is donderdag rond 12:30 uur geschoten. Tijdens het incident is volgens de politie een persoon lichtgewond geraakt. Er zijn drie arrestaties verricht, onder wie het slachtoffer.

Redactie

Het letsel van de gewonde is waarschijnlijk niet door een vuurwapen veroorzaakt, maar door ‘een scherp voorwerp’, zoals de politie het omschrijft. Wel staat vast dat er ook is geschoten. Het incident gebeurde op het woonwagenkampje in de wijk Ophoven. De aanleiding is nog niet bekend.

De politie heeft het kampje afgegrendeld voor het onderzoek. Daarbij zijn onder meer honden ingezet. Agenten trokken kogelwerende vesten aan.

Op de melding kwamen veel hulpdiensten af, waaronder een traumahelikopter. Maar die was niet meer nodig toen bleek dat het letsel van de gewonde meeviel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Sittard-Geleen

Gemeenteberichten