Eetpunt voor inwoners van Steyl om sociaal contact te bevorderen

 © ING Image.

Tegelen -

Een aantal vrijwilligers heeft het initiatief genomen om een gezamenlijk eetpunt te arrangeren voor inwoners van Steyl, weer nieuw leven in geblazen: ‘Samen aan tafel’.

HetEetpunt voor Steylenaren vindt voor het eerst plaats in de plaatselijke harmoniezaal aan de Posthuisstraat 30 op maandag 17 oktober om 17.30 uur.

Het eetpunt heeft een sociaal doel, elkaar ontmoeten bij een gezonde en lekkere maaltijd. Elke inwoner van Steyl is welkom.

Na maandag 17 oktober wordt iedere derde maandagnamiddag in de maand een eetmoment georganiseerd. De kosten bedragen 8,50 euro voor een driegangenmenu.

Deelnemers dienen zich uiterlijk één week vooraf op te geven (tevens vooraf betalen) bij de Steyler Hoeskamer bij Quatre Bras. Dat kan elke maandagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur. Er kunnen maximaal twintig mensen per keer deelnemen. Bij opgave geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten