Chateau Meiland krijgt achtste seizoen

 © Tom Cornelissen/De Telegraaf

Het succesvolle SBS6-programma Chateau Meiland krijgt opnieuw een vervolg. Hoewel de huidige reeks nog op tv is, bevestigt Talpa zondag naar aanleiding van een bericht van Shownieuws dat er een achtste seizoen komt. De opnames hiervan beginnen maandag.

Redactie

Wanneer de volgende reeks op televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend. „Daar kunnen we nog niets over zeggen”, laat de woordvoerder desgevraagd weten.

In augustus zei Martien Meiland dat hij verwacht dat de realityserie rond zijn familie er over vijf jaar niet meer is. „Als de kijkcijfers instorten, stoppen we. Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan”, zo zei de voormalig kasteelheer tegen Veronica Superguide. De cijfers van het huidige seizoen begonnen voorzichtig, met aantallen net onder het miljoen. Maandag keken er 917.000 mensen naar het programma.

Lees ook: Martien Meiland viert zestigste verjaardag: ‘De fam’ is mijn grootste cadeau!’

Chateau Meiland is sinds 2019 te zien op de Nederlandse televisie. Het avontuur van de familie Meiland begon toen zij een kasteel kochten in Frankrijk waar zij een bed and breakfast runden. Inmiddels woont de familie alweer een aantal jaar in Nederland, waar de opnames van de realityserie onverminderd doorgaan. Het programma won in 2019 zelfs de Gouden Televizier-Ring.

Ander Nieuws