Wereldkampioen triatlon Sarissa de Vries geeft zwemlessen in zwembad Mosaqua

Wie de borstcrawl wil leren of perfectioneren kan daarvoor binnenkort terecht in zwembad Mosaqua. © ING Image

Gulpen -

Wereldkampioen triatlon Sarissa de Vries geeft vanaf donderdag 10 november cursussen borstcrawl voor beginners en gevorderden in zwembad Mosaqua Gulpen.

Redactie

De Vries, die naast de wereldtitel ook tien nationale kampioenschappen op haar naam schreef, is afgestudeerd bewegingswetenschapper en werkt al zeven jaar als trainer en coach. De beginnerscursus omvat tien lessen van een uur, die telkens op donderdagavonden van 18.00 tot 19.00 uur plaatsvinden. Deelnemers – maximaal vijftien – wordt stap voor stap de borstcrawl aangeleerd.

Lees ook: Titelverdedigster De Vries uit Maastricht pakt brons op WK triatlon

Bijspijkercursus

Mensen die al bekend zijn met de snelle zwemslag, maar hun zwemtechniek willen verbeteren, kunnen zich aanmelden voor de bijspijkercursus. Deze lessen worden eens per twee weken op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur gegeven aan groepen van maximaal vier personen.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op mosaqua.nl onder het kopje ‘reserveren’.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Van onze partners

Gulpen-Wittem

Gemeenteberichten