Kwart miljoen voor gouden tip over vermiste Germa van den Boom

Germa van den Boom verdween als 19-jarige in de nacht van 28 op 29 juli 1984 uit haar ouderlijk huis in het Brabantse Nieuwendijk. 

De Peter R. de Vries Foundation looft een beloning van 250.000 euro uit voor degene die de gouden tip geeft over de vindplaats van Germa van den Boom. Zij verdween als 19-jarige in de nacht van 28 op 29 juli 1984 uit haar ouderlijk huis in het Brabantse Nieuwendijk.

Redactie

Peter R. de Vries besteedde in zijn programma geregeld aandacht aan de verdwijningszaak in de hoop deze ooit op te lossen. Zijn foundation, die eerder Stichting De Gouden Tip heette, looft de 250.000 euro uit voor wie binnen zes maanden, voor 20 april 2023, de gouden tip heeft.

Bloedsporen

Germa van den Boom was in het weekend dat ze vermist raakte voor het eerst alleen thuis. Haar ouders en jongere broer waren bij familie. Omdat er na haar verdwijning bloedsporen in het huis werden gevonden, ging de politie uit van een misdrijf.

De Vries richtte Stichting De Gouden Tip vlak voor zijn dood op om geld op te halen voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen, de 18-jarige studente die in 1993 in Maastricht vermist raakte. Hoewel meer dan een miljoen euro werd opgehaald, is deze zaak nog altijd niet opgelost.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws