Weerter dansers doen mee aan Dancing Peel en Maas

© Judith’s Dance Point / N-Flow Dance

Weert
Silke van Deelen

Vier dansers van Judith’s Dance Point en N-Flow Dance uit Weert stonden afgelopen zondag op de dansvloer om de strijd aan te gaan met nog zeven andere paren in de voorrondes van Dancing Peel en Maas.

Voor het programma zijn elf prominenten uit de kerndorpen van de gemeente Peel en Maas gekoppeld aan elf professionele dansers. De koppels dienen binnen een zestal weken een dans in te studeren en deze voor het publiek en de camera te presenteren, in de strijd om de Dancing Peel en Maas Wisseltrofee. Het lot van de koppels ligt niet alleen in de handen van de jury, maar ook van de mensen thuis. Zij kunnen via de website van Omroep P&M hun favoriete koppel naar de finale stemmen.

De eerste voorronde wordt aankomende vrijdag om 18.00 uur uitgezonden op Omroep P&M. Ook is het mogelijk om live via de website te kijken, of in de herhaling via de app of het YouTube kanaal van Omroep P&M.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Weert

Gemeenteberichten