Land van Horne MTB Toertocht introduceert Gravelride en MTB Deluxe met na afloop een Belgisch biertje en een hamburger

© ING Image

Weert
Silke van Deelen

Toer- en WielerClub Weert houdt zondag 13 november de achtste editie van de Land van Horne MTB Toertocht, met nieuw dit jaar een Gravelride en de MTB Deluxe.

De Land van Horne MTB Toertocht is geschikt voor recreatieve en sportieve fietsers op een ATB-, MTB-fiets of gravelbike voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. De MTB deelnemers kunnen kiezen uit afstanden tussen de 20 en 65 kilometer en voor Gravelride deelnemers zijn er afstanden van 75 en 95 kilometer. Deelnemers de Land van Horne MTB Toertocht kunnen zich inschrijven van 8.30 tot 10.30 uur bij Partycentrum De Sluis aan de Industriekade 58 in Weert of via het voorinschrijven.

Nieuw in de editie van 2022 is de Gravelride. De gravelbikers passeren ook de (MTB) rustplaats in de Tungelerwallen met gratis versnaperingen en na afloop worden deelnemers getrakteerd op een Belgisch biertje en een hamburger in de feesttent. Ditzelfde geldt voor de deelnemers aan de MTB DeLuxe. Deelname aan Gravelride en MTB Deluxe kan alleen op basis van voorinschrijving.

Voorinschrijven en meer informatie via www.twcweert.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Weert

Gemeenteberichten