Expositie van Nederlandse en Iraanse kinderen bij KunstSalon Kasteel Daelenbroeck

© Gemeente Roerdalen

Herkenbosch
Silke van Deelen

De werkjes van honderd Nederlandse en Iraanse kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar zijn te zien tijdens de expositie van 6 november tot 31 maart 2023 bij KunstSalon Kasteel Daelenbroeck

De kinderen die meedoen aan de expositie zijn onder andere kinderen van L’Art Iran, Basisschool de Berensprong Herkenbosch en VMBO het Kwadrant Weert. Het thema van de tentoonstelling is familie. De werkjes zijn te koop voor 30 euro. De opbrengst gaat naar de families van de Iraanse kinderen die in een moeilijke financiële situatie leven.

De salon is gratis bezoeken van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Kasteel Daelenbroeck ligt aan de Kasteellaan 2 in Herkenbosch. Zondag 6 november vindt om 15.00 uur de feestelijke opening plaats, met speciale activiteiten voor kinderen. Burgemeester Monique de Boer opent dan de expositie.

Kijk voor meer informatie op www.kleingelukuitroerdalen.nl/bijzondere-expositie-kasteel-daelenbroeck.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Roerdalen

Gemeenteberichten