Themachat CJG043 over slaapproblemen bij kinderen

© ING Image

Maastricht -

Centrum voor Jeugd en Gezin Maastricht-Heuvelland (CJG043) houdt maandag 7 november de maandelijkse themachat over slaapproblemen bij kinderen.

Redactie

Kinderoefentherapeute Babs van Nesselrooij en jeugdverpleegkundige Charlotte Bastings van de GGD zit tussen 20.00 en 22.00 uur paraat om hierover met ouders en/of verzorgers van gedachten te wisselen en hen, indien nodig, van tips en advies te voorzien. De sessie is bedoeld voor ouders in de regio 043.

Lees ook: Slaapcoach Aline uit Valkenburg ligt ook weleens wakker: ‘Hoe meer je doet om slaap te vangen, hoe verder weg deze is’

„Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen bij kinderen. Alle vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind, kun je tijdens deze themachat voorleggen”, schrijft de organisatie. Daarnaast een tip: Chat wat later. Het is namelijk aan het begin rond 20.00 uur meestal erg druk.

Wie van de mogelijkheid gebruik wil maken, kan terecht op cjg043.nl. Klik daar op de knop ‘Stel je vraag’. Deelnemen kan anoniem.

Meest gelezen

Gemeenteberichten