Dode vrouw (34) in Kerkrade door misdrijf om het leven gekomen: echtgenoot wordt verdacht

Overleden vrouw gevonden in Kerkrade: man aangehouden. © Orange Media

Kerkrade -

De vrouw die maandagavond is aangetroffen in een woning op de Pieter de Hooghstraat in Kerkrade is door een misdrijf om het leven gekomen. De politie heeft even later bevestigd dat de verdachte de echtgenoot van de om het leven gebrachte vrouw is.

Redactie

Dat meldt de politie dinsdagmiddag op twitter.

Koppel

Vlak nadat de politie het slachtoffer maandagmiddag rond vijf uur gevonden had, werd een 41-jarige man uit Kerkrade aangehouden. Aanvankelijk wilde de politie niet zeggen welke relatie de verdachte en het slachtoffer met elkaar hadden. Maar dinsdagavond erkende de politie dat de verdachte de echtgenoot van het slachtoffer is. Volgens buurtbewoners zou het koppel twee jonge kinderen hebben, maar daarover wil de woordvoerder van de politie niets zeggen.

De politie heeft dinsdag de 41-jarige echtgenoot gehoord, maar onderzoekt nog de exacte rol van de man. Ook is er een buurtonderzoek gedaan en doen de rechercheurs nog sporenonderzoek in de woning op de Pieter de Hooghstraat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: Kerkraadse wijk Haanrade in shock na vondst dode vrouw in woning: ‘Zondag zag ik haar nog lopen, nu is ze er niet meer’

Meest gelezen

Gemeenteberichten