Presentje van NS en Arriva voor bezoekers van de 11vande11de die met de trein komen

De speciale pin die Arriva en de NS gaan uitdelen. © NS

Roermond -

Bezoekers van de 11vande11de in Roermond die vrijdag met de trein komen, krijgen een speciale pin. De NS en Arriva delen die uit om te vieren dat het feest weer volop kan worden gehouden.

Rob Dieleman

Personeel van de twee vervoerders deelt vrijdag vanaf 10.00 uur de speciale pins uit aan bezoekers van het evenement. De 11devande11de begint officieel een dik uur later, om 11.11 uur. Volgens NS en Arriva worden de bezoekers aan de eerste 11vande11de buiten Maastricht zo op een gepaste manier welkom geheten op de nieuwe locatie. Op de pins zijn onder meer een trein en de logo’s van beide bedrijven te zien.

Lees ook: Het Vrijthof achterlaten deed pijn, maar de organisatie van de 11devande11de voelt zich welkom in Roermond

Verbouwing

Omdat er een flinke toeloop wordt verwacht, zetten de twee vervoerders extra personeel in om de reizigers de juiste weg te wijzen. De extra inzet heeft ook te maken met de verbouwing van het station in Roermond, die momenteel aan de gang is. De bezoekers kunnen daar wat hinder van ondervinden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Roermond

Gemeenteberichten