Hamilton na incident met Verstappen: ‘Je weet hoe het is met Max’

© Getty Images

Lewis Hamilton was na afloop van de één-twee van Mercedes in Brazilië vooral heel blij. Tevens deelde hij complimenten uit aan alles en iedereen binnen zijn team. Natuurlijk werd hij ook gevraagd naar het incident met Max Verstappen in de openingsfase, die de Limburger een tijdstraf van vijf seconden opleverde. In gesprek met interviewer en oud-coureur Felipe Massa was hij kort en bondig. „Je weet hoe het is met Max…”

Lars van Soest

Hamilton wilde bovenal Russell feliciteren. „Hij heeft vandaag geweldig gereden en deze overwinning echt verdiend. Ik ben heel trots op het team. Dit is sowieso een ongelooflijk resultaat voor ons. We hier hebben hier zo hard voor gewerkt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

George Russell werd na afloop van zijn eerste Formule 1-zege ooit, en de eerste van het seizoen voor Mercedes, overmand door emoties. Met tranen in zijn ogen verscheen hij voor de camera. „Het is een emotionele rollercoaster geweest. Ik ben zo blij. Toen ik de pit in reed na de finish borrelden alle herinneringen van vroeger op, het karten enzo. Ik ben sprakeloos.”

Lees ook: Verstappen zesde na touché met Hamilton, Russell schenkt Mercedes eerste seizoenszege

Gerelateerde berichten

Ander nieuws