Vierde verdachte aangehouden voor overval op Mark Gillis

Mark Gillis. © Wessel de Groot

De politie heeft dinsdagochtend opnieuw een verdachte opgepakt voor de overval op realityster Mark Gillis, ruim een jaar geleden. Het gaat om een 53-jarige man uit Tilburg.

Redactie

De Tilburger werd thuis aangehouden en is meegenomen naar het politiebureau voor een verhoor over zijn vermoedelijke betrokkenheid. Wat zijn mogelijke rol bij de brute overval is geweest wordt verder onderzocht, zegt een politiewoordvoerder.

Eerder hield de politie een 39-jarige en een 22-jarige man uit Den Bosch aan en een 42-jarige verdachte uit Rosmalen. De jongste van deze verdachten is inmiddels op vrije voeten, maar is nog steeds verdachte. De andere twee zitten nog vast.

Massa is Kassa

Mark Gillis, bekend van de realityserie Massa is Kassa over zijn familie, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam in Ommel, even ten zuiden van Helmond. Gillis werd met een vloeistof in het gezicht gespoten en getaserd. Nadat hij was overmeesterd, werd hij bestolen van een horloge, twee armbanden, een telefoon en een zonnebril.

De recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet. Op basis van DNA-sporen kon de eerste verdachte worden aangehouden. De man uit Tilburg kwam in beeld tijdens een vervolgonderzoek. Het onderzoek gaat na de laatste aanhouding „onverminderd door”, zo meldt de politie.

Lees ook: Advocaat ‘overvaller’ Gillis: er zijn serieuze verdenkingen

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws