Expositie in atelier Ruud Simons over dementie

© ING Image.

Blerick -

De expositie ‘About the human face and beyond’ over dementie van kunstenaar Ruud Simons is in het weekend van zaterdag 19 november en zondag 20 november van 14.00 uur tot 17.00 uur te zien.

‘De werken uit de drie series die Simons op deze expositie toont overlappen elkaar in hun beeldende beleving. Daardoor geven ze de gelegenheid voor een ruimere interpretatie van deze thematiek en ruimte voor persoonlijke ervaringen van de individuele kijker. De werken verbeelden de spanning die achter de ogen voelbaar is, maar niet meer uitgesproken wordt’, wordt gemeld.

De expositie is naast het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 november ook te bezichtigen op zaterdag 26 november en zondag 27 november, zaterdag 10 en zondag 11 december en maandag 26 december van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Het adres van het atelier is Baarlosestraat 136 in Venlo.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten