Politie slaat alarm: 15-jarige Dustin uit Maastricht al twee weken spoorloos

Wie heeft Dustin Slomp gezien? © Politie Basisteam Maastricht

Maastricht -

De politie roept de hulp in van burgers in het onderzoek naar de verdwijning van de 15-jarige Dustin Slomp uit Maastricht.

Jeroen Geerts

De jongen is al vermist sinds 11 november jongstleden. Hij is toen voor het laatst gezien aan de Severenstraat in de Maastrichtse wijk Amby.

Dustin had op die dag een donkergekleurde trainingsbroek aan. De politie meldt dat er niets bekend is over wat de jongen die dag verder voor kleren droeg.

Mede omdat het gaat om een minderjarige geeft de politie voorlopig niet meer informatie prijs. De politie geeft aan zich te realiseren dat het vragen kan oproepen waarom er nu pas een vermissingsbericht wordt uitgebracht. Echter: „We zijn volop met de zaak bezig en kunnen ook daar voor nu geen verdere informatie over geven.”

Mensen die Dustin gezien hebben of weten waar hij verblijft, worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of 112. Het registratienummer van de zaak is 2022175187.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Van onze partners

Maastricht

Gemeenteberichten