OM in hoger beroep tegen zeven verdachten in Mallorca-zaak

Sanil B., Hein B., Mees T. en Kaan B. In de Mallorcazaak staan in totaal negen jongeren uit Hilversum terecht. © Petra Urban

Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep tegen zeven van de negen verdachten in de zogeheten Mallorca-zaak, die draait om de gewelddadige dood van Carlo Heuvelman.

Redactie

De rechtbank in Lelystad legde de verdachten twee weken geleden straffen tot zeven jaar cel op. Meerdere verdachten hebben al laten weten hiertegen in beroep te gaan.

De 27-jarige Heuvelman uit Waddinxveen werd op 14 juli vorig jaar kort na 02.00 uur in elkaar geslagen op de boulevard van badplaats El Arenal op Mallorca. Hij lag bewusteloos op straat voor café De Bierexpress, waarna hij nog diverse malen zou zijn geschopt. Hij overleed vier dagen later in het ziekenhuis als gevolg van hersenletsel.

Lees ook: Rechtbank legt verdachten Mallorcazaak celstraffen op tot 7 jaar

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws